Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

автобус

Четвер, 14 вересня 2017, 11:21

Львів заборгував "Електрону" 40 мільйонів за нові автобуси

автобус

Гроші планують виділити із бюджету Львова на цей рік.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на сесії Львівської міської ради.

За його словами, сьогодні у порядку денному є питання про внесення змін у бюджет розвитку Львова-2017 та виділення ЛКП "АТП №1" 20 млн грн на відшкодування боргу перед ПАТ "Електрон".

"Виділення ще 20 млн грн ми перенесемо на наступне засідання Львівської міської ради. Ці кошти треба буде відшукати", – заявив Андрій Садовий.

Додамо, у 2016 році Антимонопольний комітет скасував львівський тендер по закупівлі 55 автобусів через дискримінацію у оцінці пропозицій учасників торгів, відтак міська рада, яка перед тим перерахувала кошти у статутний фонд ЛКП "АТП №1" на виплату закупівлі "Електрону", не змогла провести закупівлю, а за цей час вартість автобусів зросла до 1,2 млн грн.

Пізніше того ж року АТП №1 замовило 20 малогабаритних низькопідлогових автобусів Ataman у київської фірми. Станом на січень цього року  вартість автобуса Ataman складає 1 млн 800 тис грн, тролейбуса «Електрон» – близько 6 млн грн, великий автобус «Електрон» – понад 4 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.