Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

театр ім. Заньковецької

Четвер, 14 вересня 2017, 14:55

Міськрада Львова профінансує купівлю декорацій для театру ім. Заньковецької

театр ім. Заньковецької

Львівські депутати затвердили програму підтримки театру ім. Марії Заньковецької.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про затвердження Програми підтримки діяльності Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької. Це рішення підтримали 55 депутатів.

Програму затвердили для забезпечення діяльності театру, а також відзначення 100-річчя з часу його заснування. У програму підтримки входять: сприяння виконанню урочистих заходів, опорядження будівлі театру, поповнення матеріально-технічної бази театру, у тому числі придбання одягу сцени та глядацького залу для забезпечення святкування.

Також планується провести святкові заходи: урочисту академію, міжнародний театральний фестиваль, тематичні науково-практичні конференції та виставки у приміщенні театру ім. Марії Заньковецької.

Фінансуватимуть програму з бюджету Львова, однак остаточна сума не була вказана через планування бюджету Львова на підставі ухвал про внесення змін до нього.

Нагадаємо, у 2015 році Льівська міськрада востаннє проводила ремонт та реконструкцію театру імені М. Заньковецької за 1 537 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.