Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Любінська,93

Google maps

П'ятниця, 15 вересня 2017, 16:19

У Львові побудують житлово-рекреаційний комплекс із кінотеатрами

вул. Любінська,93

У Львові на місці колишнього кінотеатру "Галичина", що на вул. Любінській, 93, зведуть житлово-рекреаційний комплекс із 4 кінотеатрами, торговим центром та офісами.

Відповідне рішення сьогодні, 15 вересня, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво і реконструкцію громадянином Барщовським Тарасом Ярославивоичем нежитлової будівлі у житловий комплекс із вбудованими та прибудованими приміщеннями комерційного та громадського призначення, підземним паркінгом на вул. Любінській, 93.

Зазначимо, за цією адресою раніше розташовувався кінотеатр "Галичина".

Згідно з проектом рішення, підприємець повинен на даній території звести 5 будівель:

будинок № 1 – 37 м (10 поверхів);
будинок № 2 – 68 м (20 поверхів);
будинок № 3 – 26 м (7 поверхів);
будинок № 4 – 23 м (6 поверхів);
будинок № 5 – 9 м (2 поверхи).

Як пояснив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міськради Юліан Чаплінський, підприємець планує відновити 4 кінотеатри, звести дитячий центр, 2 поверхи в одній із будівель віддати під торгові приміщення, ще три поверхи  під офіси.

"Решта все  житлові приміщення. Також підземний паркінг передбачає 200 паркомісць",  зазначив Юліан Чаплінський.

Замовнику будівництва потрібно ще узгодити граничну висоту будівель із Міжнародним аеропортом "Львів" імені Данила Галицького.

Також підприємцю запропонують долучитися до реконструкції дитмайданчика, площею 1800 кв м, що розташований поруч із майбутнім житлово-рекреаційним комплексом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.