Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Четвер, 21 вересня 2017, 15:46

Двоє львів'ян організували продаж наркотиків у Львові

наркотики

Вартість вилучених поліцією наркотиків становила 115 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці затримали двох львів’янів віком 24 та 27 років, які організували у місті продаж психотропної речовини «амфетамін», психотропних таблеток «екстазі» та наркотичного засобу «канабіс».

Під час обшуків правоохоронці вилучили розфасовані пакетики з «амфетаміном», загальною масою близько 100 грамів, 103 таблетки «екстазі», близько 500 грамів «канабісу», «гашиш», вагою близько 5 грамів, зерна коноплі, електронні ваги, пакетики для фасування наркодоз, пістолет, мобільні телефони, банківські карточки та більше 40 тисяч гривень, а також 220 євро та 410 доларів.

Вартість вилучених наркотиків становить близько 115 тисяч гривень.

Наразі наркоторговцям повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.