Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринки Львова

Середа, 27 вересня 2017, 12:15

У Львові перевірять усі ринки на якість продуктів харчування

ринки Львова

Через масове харчове отруєння продуктами на ринку "Привокзальний" міська комісія ТЕБ і НС запропонувала перевірити усі ринки Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій запропонувала провести рейдові перевірки щодо дотримання умов реалізації харчових продуктів на усіх ринках Львова.

Це рішення комісія прийняла через отруєння 64 осіб копченою рибою, придбану в продуктовому кіоску на ринку "Привокзальний".

"Копчена риба була придбана на торговому прилавку в критій частині ринку, який торгував спеціями. Зі слів адміністратора ринку, реалізатором була жінка, яка розповіла, що купувала морожену рибу на фірмі, і її в домашніх умовах коптила.

Разом з поліцією провели обстеження її квартири, місця виготовлення і гаражу, де вона коптила рибу. Були встановлені антисанітарні норми виготовлення копченої риби", – наголосила головний спеціаліст відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Львівського міського управління Держпродспоживслужби Галина Пилипович.

За словами завідувача Львівського міського відділу ДУ "Львівській обласний лабораторний центр МОЗ України" Галини Михальчук, всі постраждалі підтвердили, що споживали куплену у цьому кіоску рибу.

Відтак, комісія ТЕБ і НС вирішила посилити контроль за дотриманням вимог щодо продажу харчових продуктів на ринках міста та забезпечити періодичний лабораторний контроль якості продукції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.