Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

котельня

Четвер, 28 вересня 2017, 15:02

У сховищах Львівщини знаходиться 69% запасів газу

котельня

Споживання газу в області у цей опалювальний сезон становитиме 10,6% від усього запасу.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив сьогодні директор департаменту розвитку та експлуатація житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, Львівщина повністю готова до опалюваного сезону.

"Усі заплановані заходи – виконані. Львівщина без проблем увійде у новий опалювальний сезон та забезпечить подачу теплового носія мешканцям у місті", – зазначив Назарій Романчук.

У області замінили та відремонтували 34 котли на котельнях, відремонтували 6875 покрівель, 1123 опалювальних систем холодного та 587 гарячого водопостачання, а також енергозабезпечення 687 будинків.

Також, за словами директора департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Михайла Мельника, станом на 20 вересня у підземних сховищах газу, які розташовані на території Львівської області, знаходиться 69% запасів газу.

"Планове споживання газу в області у період опалювального сезону 2017-18 років становитиме 10,6 % від наявних запасів газу у наших сховищах", – додав Михайло Мельник.

Нагадаємол, як заявляв міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, 27 вересня в Україні очікується зниження температури, відтак, опалювальний сезон стартує раніше, ніж планувалося. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.