Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

опалювальний сезон

Вівторок, 3 жовтня 2017, 11:29

Уряд пообіцяв цьогоріч не збільшувати ціни на комунальні послуги

опалювальний сезон

Цього опалювального сезону ціни на газ та житлово-комунальні послуги залишаться незмінними.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як наголосив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, підстав для підвищення ціни на газ та житлово-комунальні послуги в цьому опалювальному сезоні немає. 

«Ціна на газ у нас зафіксована в проекті Державного бюджету України на 2018 рік. Вона залишилась на рівні цього року. Зараз немає жодних підстав говорити про підвищення ціни на газ для населення. Так само немає підстав для зростання тарифів на житлово-комунальні послуги», – зазначив Павло Розенко.

За його словами, у меморандумі з МВФ немає жодних вимог щодо підвищення ціни на газ для населення у цьому опалювальному сезоні, відтак, місцеві органи влади повинні контролювати підприємства, які надають людям послуги, щоб вони не підвищували ціни на житлово-комунальні послуги.

Нагадаємо, станом на вересень Львівщина опинилася у переліку областей із найбільшою заборгованістю за комунальні послуги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.