Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

призовна кампанія

Вівторок, 3 жовтня 2017, 16:31

Цьогоріч в Україні планують призвати на службу понад 10 тисяч осіб

призовна кампанія

Призовна кампанія стартувала 2 жовтня і триватиме до 30 листопада 2017 року.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив сьогодні заступник начальника Генерального штабу ЗСУ Артур Артеменко, під час осіннього призову на військову службу до збройних формувань України будуть призвані майже 10,5 тисячі осіб призовного віку.

"На укомплектування Збройних Сил України та інших військових формувань планується призвати та направити 10460 юнаків, яким виповнилося 20 років, та які не досягли 27-го віку. Зокрема, до лав Збройних Сил – 6360 осіб, Національної гвардії – 3500 осіб, Державної спеціальної служби транспорту – 600 осіб відповідно", – наголосив Артур Артеменко.

Він додав, що призовні комісії розпочали роботу з 2 жовтня і завершать її 30 листопада 2017 року. 

Зазначимо, час проходження строкової військової служби зараховується до страхового стажу, а також до стажу державної служби.

Нагадаємо, Збройні сили України мають перейти на контрактну службу до 2020 року. Загалом Україна планує набрати 250 тисяч контрактників.

Станом на серпень в Збройних силах України за контрактом служать близько 120 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.