Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Наслідки негоди

uain.media

П'ятниця, 6 жовтня 2017, 12:20

Від негоди на Львівщині найбільше постраждали три райони

Наслідки негоди

У Пустомитівському, Жовківському і Сокальському районах негода завдала збитків у 60-75 населених пунктах.

Про це сьогодні на брифінгу повідомили директор департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА Олександра Харчука і заступник начальника управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС у Львівській області Микола Гуменюк.

Протягом вечора 5 жовтня і в ніч на 6 жовтня Львівщиною пройшов буревій.
За результатами нічних і ранкових спостережень метеорологів, максимальні пориви вітру сягали 24 м/с (у Дрогобицькому районі) і 25 м/с (у Львові).

Станом на дев'яту годину ранку в області було знеструмлено 239 населених пунктів повністю і 119 – частково. О десятій годині у частині з них відновили електропостачання.

"ПАТ "Львівобленерго" відновлює електропостачання, – працюють 112 бригад (364 особи) і 141 одиниця техніки. Станом на 10 ранку відновлено електропостачання у 231 населений пункт повністю і у 114 – частково. Протягом дня основні роботи будуть завершені," – запевнив Олександр Харчук.

Зараз у Сокальському районі відновлюють дахи у ФАПі, трьох школах, народному домі. Також знесло дах школи у Яворівському районі.
У Львові знесло дах у житловому будинку на вулиці Гордоцькій.

Він додав, що вітер протягом дня зменшуватиметься, погодні умови будуть нормалізовуватись.

Як повідомив Микола Гуменюк, для подолання наслідків негоди у області було зафіксовано 26 виїздів бригад ДСНС, до робіт залуччили 72 рятувальники, 26 одиниць техніки. Більшість виїздів здійснено для розчистки автомобільних доріг від гілок дерев. Так, найважливішими були розчистки доріг міжнародного значення у Шегинях, Івано-Франково (Яворівщина), Куликові (Жовківщина).
Також вночі у с.Гребенів Сколівського району падіння дерева на залізничну колію призупинило рух чотирьох вантажних потягів. О п'ятій ранку рух було відновлено силами залізничників.

Посадовці нагадали, що про ускладнення погодних умов їм було відомо, вони про це попереджали вчора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.