На Львівщині без світла залишилися села та міста у 11 районах

Четвер, 12 жовтня 2017, 11:00

Вчора через аварії у системах електропостачання знеструмило 30 населених пунктів області.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора через аварії у системах електропостачання без світла залишилися 

Відтак, у Бродівському районі о 9:00 год. 11 жовтня внаслідок пошкодження в електромережах без світла залишись 6 сіл: Велин, Вовковатиця, Ковпин, Лагодів, Сидинівка, Смільне. О 11:20 год. частково знеструмило 3 населені пункти (Броди, Гаї, Глушин), а в 17:07 год. – село Берлин.

На Самбірщині о 9:10 год. внаслідок пошкодження в електромережах без електропостачання залишились 4 населені пункти (Дубляни, Залужани, Майнич, Лука). О 18:55 год. частково знеструмило Самбір.

У Сколівському районі о 9:07 год. внаслідок пошкодження в електромережах без електропостачання залишилося село Підгородці, а у Миколаївському  районі – село Розвадів.

На Золочівщині о 9:37 год. внаслідок пошкодження в електромережах без електропостачання залишився 1 населений пункт (Кругів), а на Жовківщині – населених пункти Дубляни та Великі Грибовичі.

У Дрогобицькому районі о 9:40 год. без електропостачання залишились 2 населених пункти: Опака, Новий Кропивник (частково), а у Перемишлянському – села Шпильчина й Залісся.

На Стрийщині без світла залишилися населені пункти: Ланівка, Станків. У Турківському районі знеструмило села Верхній Турів та Нижній Турів, а на Яворівщині – села Липино та Семерівка.

Роботи з відновлення електропостачання у деяких населених пунктах все ще тривають.

Мітки: знеструмлення, Львівобленерго