Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст у Залісках

mapio.net

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 17:07

Будівництво нового мосту в Жидачівському районі планують розпочати цього року

міст у Залісках

Служба автомобільних доріг Львівщини вже виготовила і надіслала проектно-кошторисну документацію до Києва на експертизу.

Про це сьогодні на брифінгу в Жидачівському районі повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг Львівщини Юрій Яблонський, передає кореспондент Варіантів.

Юрій Яблонський зазначив, що наразі Служба автомобільних доріг Львівщини чекає на результати експертизи проектно-кошторисної документації, і лише після цього можна буде оголосити тендер на визначення компанії, яка будуватиме міст у селі Заліски Жидачівського району.

У свою чергу голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка наголосив, що почати зводити міст у Залісках можуть уже взимку.

"Якщо дозволять погодні умови, то у зимовий період ми почнемо підготовку до спорудження нового мосту. Ми пришвидшуємо ремонт дороги від Жидачева до Нового Роздолу, що дала б можливість комфортно об'їжджати це місце. Зараз, на превеликий жаль, місцеве населення пересуває бетонні бар'єри, встановлені Облавтодором, аби проїхати ним. Я би просив людей не ризикувати своїм здоров'ям. По мосту можуть ходити пішоходи",  розповів Олег Синютка.

Зазначимо, аварійний міст через Дністер у селі Заліски Жидачівського району, частково обвалився на початку березня.

У травні його почали ремонтувати, через це місцеві жителі почали скаржитись на неякісне транспортне сполучення між Ходоровом і Жидачевом, адже саме через міст у Залісках можна було найшвидше добратися до Жидачева. 

Втім вже наприкінці травня Служба автомобільних доріг Львівщини заявила про намір звести новий міст. За попередніми даними, його довжина повинна становити 180 м.

Фото: Варта1

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.