Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 19 жовтня 2017, 16:06

Садовий хоче збудувати у Львові англомовну школу

Андрій Садовий

Андрій Садовий планує звести у Львові сучасну школу, де викладатимуть англійською мовою.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 19 жовтня, міський голова Львова Андрій Садовий розповів про плани збудувати у місті школу, де навчальний процес проходитиме англійською мовою.

"У нас немає потреби будівництва нових шкіл у плані забезпечення дітей місцями. Але у нас є потреба у новій сучасній школі, яка мала б стати флагманом. У нас є ідеї, які ми зараз опрацьовуємо, ми плануємо побудувати школу викладання англійською мовою, яка адаптована до українських стандартів. Така школа потрібна і для мешканців Львова, і для іноземних громадян, інвесторів, які приїжджають сюди зі своїми дітьми",  зазначив Андрій Садовий.

Однак будівельна корпорація "Ріел" на вул. Торф'яній, 21 у Львові (навпроти ТЦ "Арсен" на проспекті Чорновола) уже будує житловий квартал "Велика Британія". У плані будівництва передбачено створення школи, де викладатимуть англійською мовою.

Нагадаємо, у чотирьох львівських школах вводять пілотний проект "Школа повного дня", в межах якого діти вчитимуться до 16:00 години.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.