Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ресторан "Панська чарка"

TripAdvisor

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 11:11

До отруєння у ресторані "Панська чарка" може бути причетна фізична особа-підприємець

ресторан "Панська чарка"

У ресторані "Панська чарка",  де отруївся 21 клієнт працював кухар-ФОП.

Станом на сьогодні до медиків через харчове отруєння звернулися 21 відвідувачів ресторану "Панська чарка", які харчувалися у ресторані з 14 до 16 жовтня, з них двоє дітей.

Про це повідомлєя департамент з питань цивільного захисту наслення ЛОДА.

Медики встановили діагноз – гостра кишкова інфекція. Усього госпіталізували 18 дорослих та 2 дітей, усі вони перебувають у стані середньої важкості. 

Наразі ресторан тимчасово не працює, у ньому проводять заходи, про які у коментарі Варіантам розповіла головний спеціаліст відділу спалахів Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Лілія Михайлів:

"Протягом 17-18 жовтня у ресторані були взяті зразки води і продуктів, що залишились з 14 жовтня. Також взято зразки змивів з поверхонь кухонного, столового обладнання, посуду. Крім цього обстежений персонал, як ймовірний бактеріоносій кишкової палички, стафілококу. Відповідно винесено розпорядження керівника нашої установи про припинення діяльності цього підприємства на час проведення заходів (зокрема дезінфекції) згідно з регламентом. Також складено протокол на фізичну особу-підприємця, який орендує кухню в цьому ресторані". 

Зазначимо, ресторан "Панська чарка" заснований товариством з обмеженою відповідальністю "Глинянська брама". Керівниками цього ТзОВ є Тарас Колодій – бізнес-партнер народного депутата Богдана Дубневича і дружина цього ж нардепа – Тетяна Дубневич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.