Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

кінотеатр "Довженка

google.com.ua

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 12:16

У Львові оголосили конкурс на облаштування громадського простору біля кінотеатру Довженка

кінотеатр "Довженка

Площу планують перетворити на центр культурного та громадського життя Сихівського району.

Це рішення сьогодні ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконавчий комітет вирішив оголосити Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію щодо облаштування громадського простору на Сихові.

Йдеться про реконструкцію культурно-освітного центру ім. О. Довженка на Сихові та благоустрій площі перед ним, що на проспекті Червоної Калини, 81 загальною площею 2,2 га.

Конкурс міськрада оголосила для визначення найкращої проектної пропозиції громадського простору, а учасники повинні запропонувати унікальну дизайнерську ідею із облаштування цієї площі.

Заявки про участь у конкурсі можна подавати до 17 листопада, а за кращі пропозиції Львівська міськрада передбачила винагороди – призовий фонд конкурсу складає 145 тис грн.

Організаторами конкурсу на є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міськради та підприємець Мар’ян Кардаш.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.