Зміст статті

26 жовтня 2017олександр ковальчук

Республіка Козловського

Оптимальний погляд на творчість Віталія Козловського.

Варіанти міксують галицького співака Віталія Козловського з різноманітними бой-бендами і вбачають у тому дещицю Божого Провидіння.

Після епізоду з відомою львівською співачкою Іриною Федишин Варіанти охоче підходять до творчості відомого співака Віталія Козловського (зі Львова) і з сумом констатують, що співак не так народився трохи не у тій країні чи області, як дещо запізнився з часом творчої діяльності, бо міг би спокійно бути (під час піку цього явища) кимось другим, третім чи четвертим у якомусь українському (галицькому) бой-бенді.

Якщо дивитися на еволюцію творчості співака Козловського (а така, себто, еволюція, направду існує) не просто якось так як є, а під звуки відомих бой-бендів, то якось не так трохи соромно за усю його творчість. Бо якщо дивитися саме так на творчість Козловського, то був б на Львівщині, а разом з нею і на цілій Україні, свій, галицький бой-бенд, наприклад, з назвою Андрути, Галабурда чи Фрайда. Тільки от кому тоді треба було писати, кому тоді треба було телефонувати, кому, зрештою, вартувало молитися, щоб такий тектонічний зсув нарешті стався ось тут, поруч, ось-ось?


Скільки б то дівчачих, юних сліз текло потічками та у море синє, бозє-бозє.

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.