Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський палац мистецтв

Середа, 25 жовтня 2017, 13:45

Львівському палацу мистецтв виділили кошти для облаштування котельні

Львівський палац мистецтв

Львівська облрада внесла зміни до показників обласного бюджету та цільових програм.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні на сесії депутати проголосували за внесення змін до обласних програм та показників обласного бюджету. Це рішення підтримали 66 депутатів.

Депутати розподілили 88 525,4 тис грн, які надійшли за 9 місяців через перевиконання обласного бюджету.

Із цих коштів депутати виділили 2,2 млн грн на реконструкцію частини підвалу для влаштування котельні на твердому паливі у Львівському палаці мистецтв.

Як пояснив директор Львівського палацу мистецтв Юрій Гнатковський, всього на завершення робіт додатково необхідно 2,2 млн грн. Ще у 2016 році було закуплено частину обладнання на 970 тис грн, залишається його встановити та запустити котельню.

Крім цього 100 тис грн було передбачено на видання поезії Івана Низового в рамках реалізації Комплексної програми розвитку культури Львівщини, а за 111,6 тис грн історичний музей, музей Івана Франка та історії релігії закуплять обладнання.

Щодо капітального ремонту приміщень Самбірського коледжу культури, то на виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення цих робіт депутати передбачили 350 тис грн.

Зазначимо, ще 2 млн грн обласна рада скерує на програму компенсації пільгових перевезень у транспорті.

Нагадаємо, вчора бюджетна комісія облради оголосила, що 22 млн грн від цих коштів скерують на медицину, зокрема, за 3 млн грн спрямують на придбання карет швидкої допомоги для обласного центру екстреної медичної допомоги, 1 млн грн – на забезпечення медикаментами дитячої клінічної лікарні "Охматдит".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.