Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Фотопроект Між

Фото Євгена Нікіфоровa

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 14:49

Львівський митець посів призове місце на всеукраїнському фестивалі

Фотопроект Між

В'ячеслав Поляков посів третє місце на всеукраїнському фестивалі молодих художників.

Про це йдеться на офіційному сайті Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький Арсенал"

В’ячеслав Поляков здобув нагороду за фотопроект "Між".

Митець і фотограф разом зі своєю постійною партнеркою Оленою Субач подорожують містами й містечками Львівщини та сусідніх областей, досліджуючи образність української провінції. Фотопроект "Між" фіксує матеріальний світ цього регіону, що являє собою бурхливу суміш занедбаної історичної забудови й радянської інфраструктури, які переживають "реконструкцію" й "переоздоблення" відповідно до сучасних вимог і потреб. Роботу В’ячеслава Полякова члени журі відзначили за відчуття матеріальності і якість фотографій. 

Зазначимо, що крім проекту Полякова, на цей фестиваль Міністерство культури (що є засновником фестивалю) відібрало роботи ще кількох митців зі Львова. 

Довідково

В’ячеслав Поляков народився 1986 року в Херсоні, де здобув освіту й почав займатися медіамистецтвом у центрі “ТОТЕМ”. Із 2012 року працює з фотографією. Живе і працює у Львові. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.