Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Ф. Ржегоржа

Google maps

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 14:54

Біля проспекту Чорновола у Львові з'явиться офісний центр

вул. Ф. Ржегоржа

Львівська місьрада затвердила містобудівну документацію на спорудження офісного центру на вул. Ф. Ржегоржа, 21, що поруч із просп. Чорновола.

Відповідне рішення сьогодні прийняли на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

Сьогодні, 27 жовтня, виконавчий комітет міськради дозволив збудувати офісний будинок на вул. Ф. Ржегоржа, 21. Ця земельна ділянка призначена для продажу на земельних торгах.

Як йдеться у проекті рішення, переможець земельних торгів зможе спорудити на вул. Ф. Ржегоржа, 21 4-поверховий офісний будинок.

Вказана земельна ділянка має площу 0,0394 га, а її цільове призначення  для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Вид використання вказаної земельної ділянки – для будівництва та обслуговування адміністративно-офісної будівлі.

Функціональне призначення – зона Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Нагадаємо, сьогодні виконком Львівської міської ради також дозволив звести київській фірмі на проспекті В. Чорновола 22-поверховий житловий будинок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.