Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Понеділок, 30 жовтня 2017, 13:38

Мер Великих Мостів очолить Великомостівську ОТГ

вибори

Міський голова міста Великі Мости Ярослав Ройко переміг на виборах на посаду голови Великомостівській ОТГ.

У неділю, 29 жовтня, у Великомостівській об'єднаній територіальній громаді відбулися перші місцеві вибори. Явка виборців у Великомостівській ОТГ склала 50,8%.

Відтак, згідно із результатами виборів, головою цієї громади став самовисуванець Ярослав Ройко. За нього проголосувало 68% виборців.

Зазначимо, загалом на посаду голови Великомостівської міської громади балотувалися троє депутатів міськради Великих Мостів i чинний мер.

Усі кандидати, окрім, чинниго міського голови, були висуванцями від політичних партій: Галина Берозовська від Радикальної партії Олега Ляшка, Роман Кісілевич від ВО "Свобода",  Михайло Лукач від ВО "Батьківщина".

Дозвіл на об'єднання Великомостівськj] громади голова Львівської ОДА Олег Синютка надав ще у березні цього року. До складу цієї об'єднаної територіальної громади увійшли чотири ради – Великомостівська міська, Бутинська, Двірцівська та Реклинецька сільські ради.

Нагадаємо, 29 жовтня вибори проходили також у Волицькій ОТГ, Підберізцівській ОТГ, Солонківській ОТГ Щирецькій ОТГ, Славській ОТГ, Рудківській ОТГ, Воютицькій ОТГ.

Про результати виборів у інших ОТГ можна дізнатися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.