Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Владислав Каськів

Середа, 1 листопада 2017, 10:19

Каськів повернувся з Панами в Україну

Владислав Каськів

В Україну з Панами екстрадували екс-голову Держкомінвестпроекту Владислава Каськіва.

Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі з Панами екстрадували з екс-голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

"Вночі 1 листопада спільними зусиллями ГПУ і СБУ з Панами в Україну екстрадовано колишнього голову Держкомінвестпроекту В. Каськіва, який підозрюється у заволодінні у 2012 році у змові з іншими особами коштами Державного бюджету України на суму близько 7,5 млн гривень", – заявив Юрій Луценко.

За його словами, наразі Каськів перебуває в слідчому управлінні Генпрокуратури.

Нагадаємо, Каськіва затримали у Панамі ще у серпні 2016 року. 12 вересня Панамський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді застави у 600 тис доларів. У жовтні того ж року він вніс заставу та вийшов з в'язниці. УНІАН повідомляє що Владислав Каськів повернувся в Україну добровільно раніше.

Зазначимо, Владислава Каськіва, який очолював Держагентство з інвестицій з 2010 до 2015 року, звинувачують у розкраданні державних коштів у 2012-2013 роках на понад 7,5 млн грн за укладеним договором про надання рекламних послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.