Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівська залізниця

Середа, 1 листопада 2017, 17:32

Першим рейсом швидкого поїзда Львів – Одеса скористалися 290 львів'ян

львівська залізниця

Нічний експрес №12/11 Львів – Одеса вирушив зі Львова 29 жовтня.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Заселеність нового поїзда у першому рейсі становила 84%. Зокрема, із запропонованих 348 місць посадку на станції Львів здійснило понад 290 пасажирів.

"Новий поїзд складається із десяти пасажирських вагонів українського виробництва, сім із них виготовлені у цьому році, ще три пройшли капітально-відновлювальний ремонт. Загалом на придбання семи та ремонт трьох вагонів витрачено близько 200 млн грн. Ці кошти – пряма інвестиція ПАТ "Укрзалізниця" у підвищення комфорту залізничних подорожей", – зазначив директор регіональної філії "Львівська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" Іван Груник. 

Зазначимо, поїзд курсуватиме через день, із листопада зі Львова – по парних числах місяця, з Одеси – по непарних.

Загалом у поїзді передбачено 348 місць, на вибір пасажирів 8 купейних та 2 вагони СВ.

Ціна квитків регулюється коефіцієнтом вартості й змінюється впродовж тижня залежно від обраного дня подорожі. Зокрема, у п’ятницю та неділю вартість квитків є найвищою, тому ціна квитка зі Львова до Одеси в купейний вагон становить 513 грн 39 коп, у вагон СВ – 1292 грн 38 коп.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.