Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

PwC

seeker401.wordpress.com

Середа, 1 листопада 2017, 12:24

PricewaterhouseCoopers відкриває у Львові центр на 350 робочих місць

PwC

Міжнародна мережа компаній розширить свою присутність в Україні, відкривши на початку 2018 року Центр надання послуг у Львові.

Представники компанії заявили намір відкрити Центр надання послуг у Львові сьогодні пид час  зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки з керуючим партнером консалтингової компанії PricewaterhouseCoopers в Україні Річардом Поллардом.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

PwC-Центр виконуватиме широкий спектр професійних послуг для аудиторських, податкових та консультаційних проектів PwC у  Центральній та Східній Європі, а також прийме на роботу не менше 350 співробітників, – згодом кількість робочих місць планують збільшити.

"Відкриття Центру надання послуг у Львові є ключовим елементом нашої стратегії розвитку не тільки в Україні, але і в Центральній та Східній Європі. Місце було обрано після детального аналізу. Львів виправдав  всі наші очікування: доступ до високоосвічених місцевих талантів, зручне розташування, відкрите ділове середовище, значні можливості для інновацій, не кажучи вже про зростаючу роль України в регіональному бізнес-співтоваристві", – наголосив Річард Поллард.

У відповідь Олег Синютка зазначив:

"Львівщина – лідер за результатами проведення ЗНО-2017. Окрім того, Львів представлений як один із центрів IT-бізнесу і це одна із стратегій Львівщини, що відкриває великі перспективи".

Львівський Центр надання послуг стане третім таким центром, який PwC заснував в Центрально-Східній Європі. PwC також консультує компанії з усього світу щодо вибору оптимальних місць розташування та реалізації процесу створення  центрів спільного обслуговування.

Набір співробітників для центру почнеться одразу ж після оголошення про відкриття. PwC у Львові забезпечить відмінні умови роботи, а також унікальні освітні та кар'єрні можливості для молодих талантів з усієї країни.

"Надзвичайно важливим є те, що Львівщина у конкурентній боротьбі за інвестора перемогла п'ять країн-сусідів і відкриття цього офісу саме на Львівщині стане ще одним потужним аргументом для ілюстрації того, що вести бізнес на Львівщині подекуди комфортніше та перспективніше ніж навіть в сусідніх країнах", – зазначив начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.

PricewaterhouseCoopers - міжнародна мережа компаній, що пропонує професійні послуги у сфері консалтингу та аудиту. Компанія існує більш ніж 160 років та входить до «великої четвірки» аудиторських компаній. Штаб-квартира мережі базується в Лондоні. PwС активно працює в Україні з 1993 року. Регіональна мережа включає головний офіс в Києві і представництва у Львові і Дніпрі, в яких працюють понад 400 осіб. Мережа фірм PwC, до якої входить PwC-Україна, працює в 157 країнах, де близько 223 000 фахівців надають аудиторські, податкові, юридичні та консалтингові послуги найвищої якості. Роботу експертів PwC в Україні спрямовано на надання конструктивних і дієвих консультацій: узагальнюючи світовий і український досвід, надання практичних рекомендацій для бізнесу.

PwC активно працює в Центральній та Східній Європі протягом останніх 25 років. PwC-Центральна та Східна Європа (PwC CEE) – це мережа фірм, що складаються з окремих юридичних осіб відповідно до місцевих законів та правил.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.