Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 6 листопада 2017, 19:58

Садовий відзвітувався Клімкіну за зустріч з Ващиковським

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий запевняє, що говорив міністру МЗС Польщі Ващиковському лише те, що наказали Клімкін і В'ятрович.

Про це він повідомив на своїй сторінці у  Facebook.

"Після телефонних консультацій з Главою МЗС України п. Клімкіним, директором УІНП п. В'ятровичем, доніс до польської сторони позицію України щодо ключових питаннь. Зробив все можливе, аби донести думку: у нас є спільна загроза і це – агресія Росії. Будь-які спроби розкрити рани українсько-польської ворожнечі є згубними для обидвох народів. Доведено історією", – написав Садовий.

Після зустрічі поінформував Міністра Клімкіна про її перебіг, – додає він.

Садовий також наголосив, що його візит в Генконсульство Польщі відбувся до інциденту в Музеї "Тюрма на Лонцького".

"Інцидент в Музеї "Тюрма на Лонцького" відбувся після нашої зустрічі. Наші польські партнери часто закликають нас подивитись на нашу складну історію об'єктивно, без стеротипів. Такий шанс був у польської делегації в музеї жертв окупаційних режимів у Львові", – дорікнув він Ващековському.

Нагадаємо, 5 листопада мер Львова Андрій Садовий у Львові зустрівся із міністром МЗС Польщі Вітольдом Ващиковським Зустріч проходила "за закритими дверима". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.