Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Нелегальні мігранти

theconversation.com

П'ятниця, 10 листопада 2017, 11:08

На Львівщині виявили росіянок-нелегалок

Нелегальні мігранти

У Дрогобицькому районі без належних документів перебували росіянка і азербайджанець, яких уже затримали.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області

Вчора, 9 листопада, правоохоронці Львівщини виявили чотирьох іноземців, які перебувають у нашій державі нелегально або з порушеннями правил перебування іноземних громадян на території України.

У Бориславі поліцейські виявили 58-річну громадянку Російської Федерації, котра перебувала на території України без належних документів. У Дрогобичі за таке ж правопорушення встановлений 28-річний громадянин Республіки Азербайджан. У місті Турка 46-річний громадянин Республіки Молдова проживав нелегально за недійсними документами, а у Яворові 35-річна громадянка Російської Федерації проживала без належної реєстрації.

Усіх виявлених іноземних громадян правоохоронці доставили у регіональні підрозділи Державної міграційної служби України, де щодо них будуть прийматись рішення, зокрема про притягнення до відповідальності за ст.203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Зазначимо, операція "Мігрант" на Львівщині розпочалась 26 жовтня і триватиме до 24 грудня. Її метою є виявлення іноземців, які незаконно перебувають на території України, зменшення негативного впливу етнічної злочинності на криміногенну ситуацію у регіоні та державі загалом, а також розкриття тяжких, особливо тяжких та інших видів злочинів, до скоєння яких причетні іноземці, чи злочинів, жертвами яких стали громадяни інших країн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.