Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

горища львова

Explorer.Lviv.Ua

П'ятниця, 10 листопада 2017, 14:26

Влада Львова виконала закон: у місті заборонено перепланувати горища та підвали

горища львова

Сьогодні виконком Львівської міськради ухвалив рішення, яким заборонено перепланування об'єктів спільної власності: горищ, сходових кліток, підвалів тощо.

Йдеться про те, що у Львові скасована дія додатку 4 до рішення виконавчого комітету від 09.10.2015 № 581 «Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, суб’єктами надання яких є районні адміністрації».

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Відтак з переліку адмінпослуг, котрі надаються райадміністраціями, вилучено пункт, в якому йшлось про прийом документів стосовно розпорядження спільним майном (горищами, сходовими клітками, підвалами тощо), - зазначено у повідомленні.

Міський голова Львова Андрій Садовий вважає закон суперечливи.  

"Тому що ніхто не говорить, за які кошти ремонтувати дахи. Тому що це була ще одна можливість: коли люди облаштовували помешкання на горищі і ремонтували повністю дах будинку. Але закон є закон, ми повинні в рамках цього закону діяти і приймати відповідні зміни до рішення виконавчого комітету», - сказав Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.