Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Піх

Вівторок, 14 листопада 2017, 10:43

Піх майже рік очолює представництво Укрзалізниці в Польщі

Богдан Піх

Екс-очільник Львівської залізниці Богдан Піх працює директором представництва Укрзалізниці у Польщі із лютого 2017 року.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Богдана Піха.

Як вказав сам Богдан Піх на своїй сторінці у Facebook, з лютого 2017 року він став директором представництва ПАТ "Укрзалізниця" у Республіці Польща. Також він відзначив своє місце розташування  у більшості його дописів вказано, що Піх перебуває у Варшаві.

На сайті Укрзалізниці відповідних указів щодо призначення Богдана Піха Варіанти не знайшли.

Втім у декларації про доходи за 2016 рік Богдан Піх вказав, що справді працює директором представництва Укрзалізниці у Польщі.

Нагадаємо, до минулого року Богдан Піх очолював Львівську залізницю, втім у січні 2016 року уряд звільнив Богдана Піха із займаної посади через перехід на іншу роботу.

Незабаром після цього в Укрзалізниці заявили, що Піх і надалі очолюватиме Львівську залізницю у зв'язку з реструктуризацією держпідприємства.

Також Богдан Піх був депутатом Львівської облради від Партії регіонів минулої каденції. Після цього він приєднався до політичної партії "Наш край".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.