Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Михайло Сидорович

П'ятниця, 17 листопада 2017, 14:30

Садовий оголосив Сидоровичу догану за корупцію

Михайло Сидорович

Керівник ЛКП "Львівелектротранс" Михайло Сидорович не одразу записав у декларації про доходи авто Mercedes-Benz вартістю майже 447 тис грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Франківський районний суд Львова визнав винним директора ЛКП "Львівелектротранс" Михайла Сидоровича у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Сидорович несвоєчасно повідомив НАЗК про купівлю авто Mercedes-Benz вартістю майже 447 тис грн.

Однак, адміністративне стягнення не було накладено у зв’язку із закінченням строків, передбачених ст.38 КУпАП. Відтак, за поданням прокуратури, Львівська міська рада, притягнула Сидоровича до дисциплінарної відповідальності та оголосила йому догану.

Наразі відомості щодо директора "Львівелектротрансу" відображено в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні правопорушення.

Зазначимо, наприкінці грудня 2015 року Михайло Сидорович став керівником ЛКП "Львівелектротранс", до цього він очолював ЛКП АТП-1. У 2015 році на місцевих виборах він переміг у Франківському районі Львова (25,78% голосів, 10 округ) та пройшов у Львівську обласну раду, офіційно – член політичної партії "Об’єднання "Самопоміч".

У декларації за 2015 та 2016 роки Сидорович не подав цю автівку, натомість вказав, що їздить на іномарці Land Rover Range Rover 2003 року випуску вартістю 156 000 грн.

У минулому році він задекларував 278 273 грн загального доходу. Зокрема: 228 312 грн – зарплата у ЛКП "Львівелектротранс", 49 961 грн – пенсія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.