Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт доріг

Понеділок, 20 листопада 2017, 10:45

Екоінспекція Львівщини судитиметься з "Онуром"

ремонт доріг

Асфальтний завод "Онур" працював без дозволу на викиди забруднюючих речовин у повітря.

Про це йдеться на сайті Держекоінспекції у Львівській області.

Екологи провели позапланову перевірку на дотримання вимог природоохоронного законодавства ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" щодо виконання виданого припису про усунення порушень природоохоронного законодавства. 

В ході перевірки було встановлено, що підприємство припис виконало не в повному обсязі, зокрема не отримало дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Відтак Держекоінспекція у Львівській області притягуватиме посадову особу підприємства до адміністративної відповідальності, готуються матеріали для скерування в суд із позовом про тимчасову заборону (призупинку) діяльності в частині, що порушує дотримання вимог природоохоронного законодавства.
 
Зазначимо, ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" є турецькою компанією, яка здійснює також будівництво і ремонт автошляхів і трамвайних колій в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.