Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

туристичний маршрут Росохацькі полонини

ЛОДА

Понеділок, 20 листопада 2017, 13:48

На Львівщині відкрили ще один гірський туристичний маршрут

туристичний маршрут Росохацькі полонини

На Сколівщині ознаковано гірський хребет для пішохідних мандрівок.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

В межах реалізації Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2014-2017 роки управління туризму та курортів Львівської ОДА у партнерстві із громадською організацією Клуб велотуристів Друзів природи "Рух" завершило ознакування високогірної частини одного з найпривабливіших туристичних шляхів  Львівщини – пішохідного шляху "Росохацькі полонини". Довжина туристичного маршруту – 25 км.

На сьогодні ознакована частина на території Сколівського району від с. Козьова через Тисовець по Росохацьких полонинах. В перспективі шлях буде з’єднуватиме районний центр Турку і село Тухлю.

Після ознакування туристичної "магістралі" до маршруту можна під’єднувати туристичні шляхи місцевого значення від довколишніх сіл. А відтак мандрівники, які надають перевагу відпочинку в сільській місцевості, отримають цікаву туристичну пропозицію.

"Прекрасна видимість з полонини практично на всі гірські масиви Львівщини почергово змінюється з прохолодою заліснених ділянок. Відвідання найближчих сіл надасть можливість познайомитись із автентикою Бойківщини, старовинними дерев’яними пам’ятками як сакральними так і побутовим", – зазначила начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.

Нагадаємо, цього року в серпні також у Сколівськомй районі відкрили пішохідний туристичний маршрут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.