Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

магазин

патрульна поліція Львова

Понеділок, 20 листопада 2017, 13:25

За ніч у Львові пограбували 4 магазини

магазин

Сьогодні вночі злодій пограбував на вул. Богдана Хмельницького 4 магазини.

Про це повідомила патрульна поліція Львова.

Сьогодні, близько опівночі, на лінію 102 зателефонував небайдужий громадянин і повідомив, що невідома особа проникла в приміщення кіоску з побутовою хімією на вулиці Богдана Хмельницького.

Прибувши на місце події, патрульні виявили зловмисника у кущах біля торгового центру.

При поверхневій перевірці у злодія виявили продукти харчування, побутову хімію та купюри дрібного номіналу у великій кількості.

"Інспектори оглянули місце події і виявили 4 кіоски із слідами пошкодження дверей та проникнення. Речі та продукти всередині були розкидані. На підлозі кіосків були відбитки слідів взуття, які були схожими на протектори взуття затриманого. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. В присутності слідчих, експерта та понятих провели підрахунок грошей. Продукти харчування, зокрема, кава й ікра, були з цінниками. Попередня сума збитків –орієнтовно 9000 гривень", – йдеться у повідомленні.

Власники магазинів написали заяви. Наразі триває розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.