Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Вівторок, 21 листопада 2017, 13:10

Садовий виділив гроші на будівництво дороги, що з'єднає кільцеву Львова з Білогорщею

Львівська міська рада

Із бюджету Львова виділили майже 23 000 грн на будівництво гравійної дороги західного обходу міста до Білогорщі, тоді як повна вартість проекту становить понад 27 млн грн.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова №655.

Міський голова Львова Андрій Садовий розпорядився виділити майже 23 000 грн на зведення гравійної дороги західного обходу міста до Білогорщі.

"Управлінню капітального будівництва перерахувати 22 878,69 грн для оплати виконаних робіт на об’єкті – будівництво гравійної дороги західного обходу м. Львова до житлового масиву "Білогорща", – йдеться у розпорядженні.

Зазначимо, повна вартість будівництва гравійної дороги західного обходу Львова до Білогорщі становить 27,7 млн грн.

Всі роботи виконує ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" і завершити їх компанія повинна до 31 серпня 2018 року.

Зазначимо, про будівництво гравійної дороги від західного обходу Львова до Білогорщі заговорили у міськраді ще у 2015 році, тоді з бюджету виділили 200 000 грн на виготовлення проектно-кошторисної документації.

А саму дорогу, протяжність якої мала становити орієнтовно 2 км (проїжджа частина не менше, ніж 7 м завширшки та 1,5 м узбіччя з обох сторін), мали звести ще у 2016 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.