Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Четвер, 23 листопада 2017, 14:47

На Львівщині на 50% збільшилася кількість випадків забруднення довкілля

Львівщина

У 2017 році порушників правил благоустрою області оштрафували на 350 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

Станом на 22 листопада, порушників правил благоустрою оштрафували на 355,4 тис грн. У 2016 році сума штрафів становила 165,6 тис грн, що на 47% більше порівняно з попереднім роком.

"Штрафи є джерелом наповнення місцевих бюджетів та є дієвим стимулом для дотримання правил благоустрою населених пунктів", – наголосили у Львівській ОДА.

Відтак, порушників, окрім штрафу, планується також притягти до адміністративної відповідальності за порушення правил благоустрою населених пунктів.

Зазначимо, за порушення правил благоустрою мешканця можуть притягнути до адміністративної відповідальності відповідно до ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів), що тягне за собою накладення штрафу у розмірі від 340 грн до 1360 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.