Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кам'янка-бузька

А.Бондаренко

Четвер, 23 листопада 2017, 19:23

Вибори в Кам’янка-Бузькій ОТГ під загрозою зриву через судові позови

кам'янка-бузька

Постанова Кам’янка-Бузької міської ТВК “Про утворення територіальних виборчих округів” скасована через судові позови. 

Про це повідомила прес-служба ЛОО "Наш край".

"Ми вважаємо, що вищезазначені маніпуляції з визначенням меж виборчих округів свідчать про наміри зірвати виборчий процес. Адже партійним організаціям залишається надто мало часу на якісну підготовку, і визначення кандидатур які будуть вибиратися саме в межах сформованих округів" - сказано у повідомлені.

15 листопада, в межах підготовки до виборів, Кам’янка-Бузька міська територіальна виборча комісія видала постанову «Про утворення Територіальних виборчих округів, встановлення їх меж та нумерації».

18 листопада секретар міської територіальної виборчої комісії, яка представляє політичну партія «Громадянська позиція», подала позов до суду з вимогою скасувати постанову Кам’янка-Бузької міської ТВК від 15.11.2017 року №4 «Про утворення територіальних виборчих округів, встановлення їх меж та нумерації». Однак, суд позов не задовольнив.

А вже 21 листопада мешканець міста Кам’янка-Бузька подав у Львівський окружний адміністративний суд аналогічний позов, який вчора було задоволено.

Тому на даний час постанова “Про утворення територіальних виборчих округів” скасована. І підготовка до виборів зірвана.

Додамо, що з 20 листопада розпочалося висування кандидатів на виборах в ОТГ, яке триватиме до 29 листопада.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.