Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бориславський завод РЕМА

П'ятниця, 24 листопада 2017, 15:36

На Львівщині з'явилися нові робочі місця

бориславський завод РЕМА

У Бориславі відкрили новий ливарний цех заводу «Рема».

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора на Львівщині ввели в експлуатацію нові ливарні потужності «Бориславського заводу «Рема», який вироблдяє запасніх частини до поршневих газомотокомпресорів, що використовуються на підприємствах з видобутку, транспортування та переробки газу в Україні, країнах СНД та Східної Європи.

Також завод є одним з провідних в Україні виробників широкого спектру запчастин до верстатів-гойдалок, які застосовуються для приводу скважних штангових насосів для видобутку нафти, виробляє запчастини для автомобільного та залізничного транспорту, трамваїв.

Загальна кількість працівників на підприємстві складає 187 осіб із середньомісячною заробітною платою 10 500 гривень, а серед довгострокових партнерів і замовників заводу «Рема» – дочірні компанії Укртрансгаз, Укргазвидобування, Укрнафта, Укравтогаз.

Зазначимо, підприємство розпочало роботу у 1988 році, коли в Бориславі був введений в експлуатацію завод з виробництва радіоелектронної медичної апаратури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.