Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Личаківська,37

Google maps

П'ятниця, 24 листопада 2017, 16:42

Колишній військкомат у Львові депутати перетворять на житловий будинок

вул. Личаківська,37

ПП "Будівельне агентство "Версаль", одними з власників якого є депутати Петро Адамик та Юрій Гудима, реконструює колишній військкомат на вул. Личаківській, 37.

Відповідне рішення сьогодні прийняли на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 24 листопада, виконком затвердив ПП "Будівельне агентство "Версаль" містобудівні умови та обмеження на реконструкцію будівлі під літерою "А-2" під багатоквартирний житловий будинок із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Личаківській, 37.
 
Зазначимо, раніше за цією адресою знаходився військкомат Личаківського і Шевченківського районів.
 
"Це буде реконструкція існуючої будівлі. Висота має бути не вище 15 м, тобто це в межах 4 поверхів", – розповів начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Юліан Чаплінський.
 
Згідно з Єдиними державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ПП "Будівельне агентство "Версаль" зареєстроване у Львові за адресою: вул. Братів Рогатинців, 18.
 
Засновниками підприємства є депутат Львівської міської ради від Блоку Петра Порошенка Петро Адамик, депутат Львівської облради від "Батьківщини" Юрій Гудима, екс-депутат (2006-2010 рр.) міської ради Тарас Коць, Назар Демчишин, Алла Миханічева, Ігор Репчак та Михайло Мужилівський, який у 2015 році також балотувався в депутати Львівської міськради.
 
Розмір статутного капіталу "Версалю" становить 4 000 000 грн.
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.