Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

теплопостачання

Понеділок, 27 листопада 2017, 15:16

У Львові планують підняти тариф на опалення для ГО та бюджетних закладів

теплопостачання

ЛМКП «Львівтеплоенерго» проведе громадські слухання щодо коригування тарифу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Львівтеплоенерго» планує 4 грудня провести громадські слухання щодо коригування тарифу на теплопостачання для бюджетних і інших споживачів.

Як наголосили у підприємстві, після громадських обговорень новий проект тарифів розглядатиме і затверджуватиме Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг й він може вступити в дію з лютого 2018 року.

Відтак, для бюджетних споживачів тариф на опалення планують підняти до 1649,63 грн/Гкал. Для комерційних та громадських організацій – до 1650,41 грн/Гкал.

Тариф на гаряче водопостачання для бюджетних установ планують збільшити до 87,19 грн/м³, а для комерційних та громадських організацій – до 87,23 грн/м³.

У «Львівтеплоенерго» додали, що тариф на теплопостачання для населення цьогоріч переглядати не планують.

Зазначимо, наразі тариф для бюджетних установ на опалення становить 1206,03 грн/Гкал, для інших споживачів – 1574,54 грн/Гкал, тариф на гаряче водопостачання становить 63,60 грн/м³ та 81,64 грн/м³ відповідно. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.