Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ялинка у Львові

Вівторок, 28 листопада 2017, 11:25

Цьогоріч ялинку можна придбати за 60 гривень за метр

ялинка у Львові

В Україні стартувала ялинкова кампанія.

Про це повідомила прес-служба Держлісагентства України. 

Як заявив заступник голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар, лісгоспи України розпочинають продаж новорічних ялинок, які заготовляються на спеціальних плантаціях або під час проведення рубок формування і оздоровлення лісів.

"Такі методи запроваджені з метою зменшення шкоди для навколишнього середовища. Кожен громадянин може особисто ознайомитися з обсягами, місцями реалізації, цінами на новорічні ялинки на сайтах обласних управлінь лісомисливського господарства та лісгоспів", – наголосив Володимир Бондар.

За його словами, цьогоріч державні лісгоспи заготували для продажу близько 550 тисяч штук новорічних ялинок, а їхня вартість залишається в середньому на рівні минулого року – близько 60 грн за метр.

Нагадаємо, міськрада Львова затвердила місця для здійснення передноворічної роздрібної торгівлі хвойними деревами у період з 18 грудня 2017 року до 6 січня 2018 року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.