Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

мітинг облради

oblrada.lviv.ua

Вівторок, 28 листопада 2017, 14:59

Під Львівською облрадою мітингували проти знищення лісів

мітинг облради

Профспілки лісгоспів Львівщини вимагали від керівництва області звернутися до уряду щодо недопущення знищення лісової галузі.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні під стінами Львівської обласної ради відбувся мітинг профспілкових організації лісогосподарських підприємств Львівщини у рамках всеукраїнської акції проти ухваленої урядом стратегії сталого розвитку та інституційного реформування лісового господарства України на період 2017 – 2020 рр.

Зокрема, мітингувальники вимагали у керівництва облради прийняти рішення про недопущення знищення лісової галузі.

Як заявив Львівської обласної ради Олександр Ганущин, на наступній сесії обласної ради депутати планують звернутися до уряду з проханням зупинити реалізацію цієї стратегії, а також розробити реальний план реформування лісового господарства.

"Цим документом передбачене створене єдиної юридичної особи, існування, економічна доцільність і ефективність якої є вкрай сумнівними. Насправді в Україні немає аналогу, щоб сотні відокремлених виробничих підрозділів, де цикл виробництва триває від 60 до 120 років, як у лісовій галузі, існували в ранзі однієї юридичної особи", – додав олександр Ганущин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.