Зміст статті

1 грудня 2017олександр ковальчук

Криза імперії Дзідзя

Хуліганське шоу Дзідзя майже остаточно закочується у дитячі ранки.

Дзідзів балаганчик пливе за течією дитячих сподівань та святоотцівських побажань і так зраджує своїй первинній природі.

Хто б міг колись подумати, що зі стьобу галицької мрії Дзідзьо плавно перекотиться на оспівування побожного способу життя та реклами Святої Церкви. Проект, який колись розташовувався поміж Братів Гадюкіних і Злого репера Зеника і так заповзято косив під LMFAO, успішно опинився у софітах дитячої любови та греко-католицької пошани.

Лесик пішов. Юлік пішов. "Павук" – так і залишається недосяжною вершиною його співочої творчості. Греко-католицькі священики у слізних листах просять його не матюкатися, і схоже, вже зовсім незабаром, усім нам варто очікувати на концертний тур Дзідзя відпустовими місцями. Принаймні, Крехів, Унів, Добромиль, Грушів та Зарваниця своїми невтомними молитвами вже очікують на світле пришестя його піснеспівного лику на свої блаженні палестини.

Його безтолковий Контрабас хоча й окупився повністю у прокаті, але нічим особливим, окрім аматорського дріботіння, навіть не запам'ятався. А останнім кліпом "Вихідний" Дзідзьо майже остаточно заходить на парафію дитячих ранків, оскільки з певного часу дітлахи стали його найвідданішою аудиторією, і так опиняється новітньою реплікою прекрасного Левка Дурка з його дитячою дискотекою "Цюця" та її слоганом "Цюця сниться дітям навіть вночі". Схоже, що Дзідзьо трохи не розуміє, що за цей час поняття маргінальності дещо видозмінилося і навіть дещо забуває, що у Левка Дурка навіть була одна пророча пісня на актуальну тематику.

Тому Варіантам нічого не лишається, як підкинути Дзідзеві декілька цікавих ідей для майбутнього розвитку, а саме, перекинути йому рятівний місточок на територію кантрі, де його провідником у незнані світи стане славнозвісний дует з Манітоби (Канада) – Mickey and Bunny, цебто: Модест Склепович та його дружина Орися Іванчук.


і справжнісінька бімба у суцвітті бімб

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.