Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Четвер, 7 грудня 2017, 11:55

Нацбанк передав Оксі Банку свої касові функції

Оксі Банк

Оксі Банк став уповноваженою структурою Нацбанку щодо касових функцій.

Про це повідомляє видання Вісті.

Національний банк передав свої касові функції іншим фінустановам у регіонах.

Наразі уповноваженими структурами НБУ є 17 банків: Міжнародний інвестиційний банк, Укргазбанк, Ощадбанк, КомІнвестБанк, банк "Львів", Оксі Банк, Ідея Банк, "Південний", Марфін Банк, Банк Грант, Мегабанк, Банк Кредит Дніпро, Полтава-банк, Укрексімбанк, Юнекс банк, банк 3/4, Перший інвестиційний банк.

Також з 1 лютого 2018 року управління Нацбанку у Києві та Київській області згортає роботу з готівкою й не буде більше підкріплювати каси комерційних банків і приймати від них надлишки банкнот.

Чиновники пояснили своє рішення не тільки реалізацією нової концепції по роботі з готівкою, яка зводиться до передачі її на інші фінустанови,, але ще й проблемами з проїздом.

Нагадаємо, ПАТ "Оксі Банк" – регіональний банк, структура якого  включає головний офіс та 6 відділень (два з них у Львові та по одному в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді).

Станом на 1 січня 2017 року за розміром активів у 576,5 млн грн "Оксі Банк" займав 66 місце серед 93 діючих банків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.