Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арена Львів

arenalviv.com.ua

Четвер, 7 грудня 2017, 15:03

"Арена Львів" може перейти у комунальну власність обласної ради

Арена Львів

Держпідприємство "Арена Львів" станом на сьогодні має 700 млн грн боргу.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

"Нині цей об’єкт належить державі і потроху занепадає. Сьогодні спільно із Держсекретарем Мінмолоді і спорту Олегом Нємчиновим провели вже другу нараду, аби реально оцінити стан справ і перспективу стадіону. Є те, з чого треба починати. На державному, обласному та міському рівні виробити спільне бачення розвитку інфраструктури. В першу чергу – запустити в роботу електропідстанцію та каналізаційний колектор. Наразі вони навіть не здані в експлуатацію, а вже руйнуються. Ну і - транспорні розв’язки – це те, без чого вдихнути життя у Арену просто нереально", – повідомив Володимир Гірняк.

Також він зазначив, що сьогодні "Арена Львів" має 700 млн грн боргу за 2016 рік із збитком для підприємства близько 1 млн грн.

"Ну і що найголовніше – друга черга будівництва Арени-Львів не здана в експлуатацію як така. Аби це зробити треба 334 млн.грн. Ймовірно, розпочнемо із техаудиту, інвентаризації та коригування самого проекту відповідно до нинішніх реалій", – додав Володимир Гірняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.