Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

продаж ялинок

gztslovo.ru

Четвер, 7 грудня 2017, 15:34

Цьогоріч ялинку на Львівщині можна буде придбати за 50-150 грн

продаж ялинок

На Львівщині середня ціна ялинки, висотою 1-4м, становитиме від 50 до 150 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На ялинкову кампанію 2017-2018 років лісогосподарські підприємства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства запропонували заготівлю новорічних ялинок в обсязі 95 000 штук.

Середня ціна на ялинки 1-4 м становитиме від 50 до 150 грн. На сайтах лісогосподарських підприємств можна дізнатися про ціну на ялинку в залежності від породи та висоти деревця. Реалізація ялинок буде проводитися з дворів лісництв, лісгоспів, на ринках районного та місцевого значення та у Львові.

Як і в минулому році, кожну ялинку маркуватимуть біркою або самоклеючою стрічкою із штрих-кодом, що містить інформацію про місце заготівлі, тим самим підтверджує законність її реалізації.

Відпуск новорічних ялинок проводитимуть за товарно-транспортними накладними (ф-ТТН-ліс), скріпленими гербовою печаткою лісогосподарського підприємства.

Нагадаємо, у Львові вже затвердили офіційні місця продажу ялинок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.