Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дрогобич

Понеділок, 11 грудня 2017, 15:22

У Дрогобичі незаконно приватизували 12 приміщень

Дрогобич

Міськрада Дрогобича дозволила незаконно приватизувати 12 приміщень, які знаходилися у комунальній власності міста.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Дрогобицька місцева прокуратура виявила незаконну приватизацію 12 нежитлових приміщень у Дрогобичі, яка відбулась упродовж 2016-2017 років на підставі рішення міської ради.

Як встановили у прокуратурі, приватизація приміщень відбулось без проведення аукціону та без покращення приміщень орендарями на 25% ринкової вартості.

Відтак, Дрогобицька міська рада вийшла за межі своїх повноважень, адже не мала права ухвалювати рішення щодо включення цих приміщень до переліку відчужуваних та не на конкурентних засадах.

За цим фактом Дрогобицька місцева прокуратура внесла відомості до ЄРДР за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1. ст.367 КК України (службова недбалість).

Посадовцям міськради загрожує 3 роки обмеження волі з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.