Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 11 грудня 2017, 18:25

11 грудня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 11 грудня, українці найбільше шукали у пошуковику Googe інформацію, що Google привітав новим дудлом фізика, математика і основоположника квантової механіки Макса Борна.

Завдяки своїм відкриттям він удостоївся Нобелівської премії в 1954 році. Це була основа теорії про кристалічну решітку. Вона є допоміжним геометричним зображенням, яке служить аналізом симетрії при побудові ідеального кристала. А метод рішення задачі про зіткнення вільної частинки з атомом згодом отримав назву "борновского наближення".

Окрім цього зацікавила українців новина про те, що в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні відбулася процедура жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з футболу.

У результаті жеребкування було визначено такі пари: Шахтар – Рома, Ювентус – Тоттенхем, Базель – Манчестер Сіті, Порту – Ліверпуль, Севілья – Манчестер Юнайтед, Реал – ПСЖ, Челсі – Барселона, Баварія – Бешикташ.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.