Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

п'яний водій

irivne.info

Вівторок, 12 грудня 2017, 11:30

У Львові затриманий п'яний водій перед патрульними почав пити пиво

п'яний водій

Після того, як нетверезого водія зупинили на вул. Городоцькій, він разом із другом почав пити пиво просто перед інспекторами.

Про це повідомила патрульна поліція Львова.

Сьогодні вночі на вулиці Городоцькій патрульні побачили автомобіль, водій якого на високій швидкості проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора. Автівку інспектори зупинили та попросили водія пред’явити всі необхідні документи.

"Під час спілкування патрульні виявили в чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік не заперечував, що вживав алкоголь. Поки інспектри шукали свідків для проведення перевірки на стан алкогольного сп’яніння, до чоловіка приїхав його друг з пивом, яке вони почали пити на очах в патрульних",  йдеться у повідомленні.

Патрульні склали на нетверезого водія протокол за ч.4 ст.130 КУпАП (вживання водієм транспортного засобу алкоголю), а також винесли постанову за ч.2 ст.122 КУпАП (проїзд на заборонений сигнал світлофора). На друга водія поліцейські також склали постанову за розпивання пива в заборонених законом місцях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.