Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Вівторок, 12 грудня 2017, 14:00

Львів'яни склали антирейтинг маршруток

львівські маршрутки

У ТОП-5 найгірших львівських маршруток увійшли автобуси №19, 23, 40, 50, 138.

Про це повідомляють у спільноті Варта 1.

Протягом тижня спільнота Варта 1 у Facebook проводила опитування щодо якості маршрутних перевезень у Львові. 

Загалом в опитуванні взяли участь 6 552 людей, серед яких 6 278 опитаних зазначили, що не задоволені львівськими маршрутками. І лише 244 людини відзначили, що задоволені якістю громадського автотранспорту у місті. 

Львів'яни також склали антирейтинг із найгіршими, на їхню думку, львівськими маршрутками. До нього увійшли п'ять маршрутів, що курсують через вул. Пасічну: №19, 23, 40, 50, 138.

"Другим критичним напрямком є Рясне, щодо проблеми зі сполученням з цим районом надійшло 19,7% усіх скарг. Скарги надійшли на маршрути №50, 11, 131, 49, 217А, 30, 1001. Єдиним порятунком у районі є маршрут 6А, роботою якого мешканці задоволені.

Також мешканці задоволені роботою маршрутів №46, 16, 38, 9, 20, 3а, 34, 6а, 2а та інших. В опитуванні люди здебільшого говорили про наболіле, тому вибірка по "задоволених маршрутах" є досить малою і про репрезентативність в даному питанні говорити складно", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно Варіанти писали про те, що думають львів'яни про міські маршрутки.

У більшості своїх звернень до міської ради львів'яни погоджуються, що піднімати тариф на проїзд у міських маршрутках можна лише після того, як перевізники забезпечать комфортні умови, будуть дотримуватись графіків руху, а у Львові наведуть лад із пільговиками.

Містяни навіть пропонували встановити тариф у розмірі 50% проїзду для пільгових категорій населення, також наголошували і на важливості запровадження у Львові електронного квитка.

Додамо також, що з 1 січня вартість проїзду у львівських маршрутках може зрости до 6-7 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.