Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

маршрутки

Понеділок, 18 грудня 2017, 16:12

У листопаді на Львівщині зросла вартість проїзду у приміських маршрутках

маршрутки

У листопаді, порівняно з жовтнем, на 4,6% збільшилася вартість проїзду у приміських маршрутках.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Загалом, за місяць ціни на споживчому ринку області підвищились на 1,2%, а в Україні – на 0,9%, а з початку року вони підвищилися на 11,8% у Львівській області.

Зростання цін у житлово-комунальній сфері на 0,5% відбулося за рахунок збільшення вартості послуг з утримання та ремонту житла (на 1,5%) та матеріалів (на 1,2%). Вартість комунальних послуг не змінилася.

У сфері охорони здоров’я у листопаді 2017 року, порівняно з жовтнем 2017 року, ціни підвищилися на 1,4%. Фармацевтична продукція подорожчала на 1,7%. Вартість консультативних послуг зросла на 2,5%.

На 2,4% збільшилася вартість харчування поза домом, на 1,1% – послуг готелів. Послуги мобільного зв’язку подорожчали на 2,2%, інтернету – на 2%.

Відбулося суттєве (на 49,9%) сезонне збільшення вартості ритуальних послуг.

У сфері транспорту приріст цін становив 2,1%. На 4,6% збільшилася вартість проїзду у приміському автобусі, на – 2,1% у міжміському. Паливо та мастила подорожчали на 4,1%. Разом з тим, на 1,4% зменшилася вартість перевезень авіаційним пасажирським транспортом.

Нагадаємо, у вересні, порівняно з серпнем, на 31% збільшилася вартість проїзду у міському транспорті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.