Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 13 грудня 2017, 18:25

13 грудня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 13 грудня, українці найбільше шукали у пошуковику Googe інформацію про хроніку подій, які відбулися цього дня.

Зокрема, у 2009 році прем'єр-міністр Юлія Тимошенко виступила за внесення змін до Конституції, які б зміцнили президентську гілку влади. 

У 2010 році Генпрокуратура закінчила досудове слідство в кримінальній справі за обвинуваченням екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

У 2012 році Верховна Рада підтримала кандидатуру Микола Азарова на посаду прем'єра. За це рішення проголосували 252 депутати.

У 2013 році під час Революції Гідності Майдан вирішив направити лідерів трьох опозиційних партій до палацу "Україна" для участі в круглому столі з Віктором Януковичем.

У 2014 році щонайменше 4634 людини загинули від рук терористів у східних областях України, понад 10000 зазнали поранень, понад 540 тисяч людей змушені були переїхати з Донбасу, ще стільки ж покинули Україну.

Цей запит набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.