Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олександр Ганущин

Середа, 13 грудня 2017, 17:27

Ганущин продасть cамбірську друкарню за 3,4 млн грн

Олександр Ганущин

Львівська облрада виставила на продаж cамбірську міську друкарню.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Управління майном спільної власності Львівської облради виставило на аукціон для приватизації КП ЛОР "Самбірська міська друкарня", що знаходиться на вул. Козацькій, 4 у Самборі.

Як зазначили у облраді, не входять у приватизацію лише нежитлові приміщення, які використовують редакції.

Самбірська міська друкарня знаходиться на земельній ділянці площею 0,5793 га та складається із трьох корпусів: будівля друкарні площею 1082,3 кв.м, будівля складу-гаражу площею 176,5 кв.м і будівля складу площею 186,7 кв.м.

Початкова ціна продажу друкарні становить 3 424 920 грн.

Покупець друкарні повинен погасити усі борги із заробітної плати та перед бюджетом, простроченої кредиторської заборгованості підприємства а також частково зберегти профіль діяльності друкарні протягом 3 років.

Кінцевий термін прийняття заяв на участь у конкурсі – 7 днів до початку конкурсу. Сам конкурс призначили на 3 січня 2018 року.

Нагадаємо, на початку 2016 року облрада запропонувала продати п’ять друкарень в області, оскільки вони є неприбутковими.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.