Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівтеплоенерго

Четвер, 14 грудня 2017, 13:06

Львівтеплоенерго підозрюють у махінаціях із закупівлями

Львівтеплоенерго

Держаудитслужба виявила зловживання ЛМКП «Львівтеплоенерго» із закупівлями на майже 100 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Західного офісу Держаудитслужби.

За результатами ревізії, яку Держаудитслужба провела у ЛМКП «Львівтеплоенерго», аудитори виявили порушення законодавства про публічні закупівлі на 92 млн грн.

Зокрема, «Львівтеплоенерго» оголосило про торги на закупівлю робіт з реконструкції системи теплозабезпечення будинків Шевченківського району Львова з впровадженням 84 індивідуальних теплових пунктів «ІТП» очікуваною вартістю у 91 999 530 грн.

Участь у закупівлі взяли шість учасників із ціновими пропозиціями від 82 999 000 грн до 91 678 188 грн. Однак 4 із них підприємство відхилило через невідповідність умовам тендерної документації, а переможцем торгів, які відбулися наприкінці листопада, визнано пропозицію Gordo Maestre Asociados, Gestiones Urbanisticas, Tecnicas Y Arquitectonicas, S.L.P. із 91 516 000 грн.

Аудитори вирішили перевірити цю компанію і виявили, що її документація також не відповідала вимогам закупівлі: відсутня електронна банківська гарантія, немає власного чи орендованого обладнання та необхідної матеріально-технічної бази.

Наразі Держаудитслужба надіслала «Львівтеплоенерго» рекомендації розірвати укладений договір про закупівлю.

Зазначимо, директором ЛМКП «Львівтеплоенерго» є депутат Львівської облради Степан Пакіж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.